måndag, oktober 20, 2008

Bad i Limhamn

Nej vi har inte badat i havet. Dock såg Vilda idag ut som om vi hade gjort det, blåfrusen. Stackaren. Vi har badat på Swimmix idag, precis som vi gör varje måndag. Och för att traditionen inte ska brytas beslutade sig Vilda för att det inte alls var roligt att bara med intruktörer och andra barn i vattnet. Så hon grät och kramade mig nästan hela passet. Synd. Tror det har med separationsångesten från Ulrika, uppför sig på liknande sätt när detta visas. Dock tyckte hon som vanligt att rutchkanan var underbar och struntar i vem som än hjälper henne upp för trappan dit...

Stackaren har förresten fått ett jätteblåmärke på sin kind i helgen. Vilda tog sats för att kasta sig på Rufus kudde som ligger på ett hörn i vardagsrummet, men missbedömer sin hastighet och flyger i full fart in i väggen och slår sin lilla kind på listen. Otröstlig en lång stund, men efter lite badkarsbus gick det över. Dock har det lämnat ett fint blått märke över hela kinden. Stackars flicka! (Finns snart att beskåda på Vildas Värld)

För er som undrar kom tillslut posten i fredags och jag fick med spel. Har haft otroligt roligt med det i helgen tillsammans med Conny som spelat över xbox live. Tillsammans har vi sprungit runt i Borat-mankinis och skapat kaos i Stillwater.. ^^.

Inga kommentarer: