måndag, september 29, 2008

Måndag hela veckan

Då är helgen avklarad och hela familjen är fortfarande vid liv - skönt! :)

I fredags träffade jag upp Florre, Micke och Mats på Sir Tobys i Malmö. Sir Tobys är en gammal stammispub från vår sida där vi i vår ungdom spenderade många fredagskvällar. Därför var det kul med en liten flashback, även om det inte såg lika dant ut där längre. Florre gick ut hård med Galliano Hotshots och öl, medan jag höll mig till ölen. Sedan begav vi oss vidare till Harrys en runda där vi träffade på Conny, Andy och Olle som hade festat på eget håll innan. (Tydligen var ingen av oss andra bjudna). Trevlig kväll.

I lördags hade hela familjen en supermysig dag. Kan inte sätta fingret på vad som var så mysigt men det var bara lyckat. På eftermiddagen dök Isabella (Vildas kompis) och hennes föräldrar upp för lite samkväm. Även det var trevligt. Kvällen avslutades som vanligt med några avsnitt 24.

Söndagen spenderades mestadels hos Ulrikas mamma där vi käkade fiskgryta och Vilda levde rövare. Även denna kväll avslutades med ett maratonpass 24. Nu har vi plöjt igenom de 4 första säsongerna, bara 2 kvar nu...

Här är två bilder från i fredags i urusel kvalité!



Inga kommentarer: